20180130_195303.jpg

Dragon-Fly Activatie

Doorbreek je DNA Patronen

2 dagen geleden de Dragon fly activatie mogen ontvangen en kan alleen naar 1 ding zeggen: life changing! ✨
Tijdens de activatie zelf al ervaren dat ik enorm werd aangesterkt door de Dragon-Fly en even alle koorden mocht breken met de mannelijke energie die enorm veel druk op mij uit oefende.
Nu, 2 dagen na de activatie, geloof ik volledig in mijn eigen intuïtie. Die hield zich al een tijdje klein, door onderdrukkende mannen energie in mij zelf en mijn omgeving.
Ik durf nu blindelings te vertouwen op mijzelf en kan daar ook voor uit komen naar buiten!
Mijn mannelijk werkgever die niet goed om gaat met personeel, kreeg duidelijk van mij te horen wat ik daar van vind, terwijl mijn ‘normale’ reactie niks zeggen en mijzelf kleine houden zou zijn.
Deze activatie heeft mij echt los gemaakt van de rationele (mannelijk) denkwijze en juist mijn intuïtie (vrouwelijk) enrom versterkt.
In jezelf geloven en vertouwen dat jij de baas bent over je eigen leven! Dat jij de juiste keuze maakt maar vooral het woord hebt! 💪👱‍♀️ 💓
— Aleksandra, Den Haag
Ik heb gister een Dragon-Fly activatie mogen ontvangen en WOW wat merk ik een verschil.
Wat was ik met mijn mind in oude geprogrammeerde kringetjes aan het draaien. Mijn interne man wilde maar wat graag goed doordachte oplossingen bedenken voor allerlei “problemen”. Oplossingen die er nooit kwamen want bij elke zogenaamde door de mind bedachte oplossing waren er ook nadelen en zo kwam ik nergens meer uit....
Terwijl mijn vrouwelijke intuïtie alle antwoorden al lang had natuurlijk! Het leven ziet er ineens veel simpeler uit. Ik hoef niet eens meer na te denken... De waarheid zit in mij, in mijn hart. Nu die man eindelijk zijn kop houdt, kan ik die waarheid veel beter voelen!
— Mariëlle, Amsterdam
Ook ik ben dankbaar dat ik de Dragon-Fly Activatie heb mogen ontvangen en zoals velen al schrijven merk ik ook het verschil. Nu voel ik en mag ik mijn emotie verwoorden zonder angst. Tijdens het wakker worden vanmorgen zonder aarzeling mijzelf kwetsbaar kunnen opstellen zonder de drang mijzelf te moeten beschermen of verontschuldigen. Mijn gevoel doet er wel toe zonder deze te moeten maskeren en dat mag gehoord worden!
— Marie, Almere
Dragon Fly activatie die ik heb mogen ontvangen heeft echt mijn leven veranderd! Wees lief voor jezelf en ontvang!
— Annabel, Den Haag
Tijdens de Dragon-Fly activatie van Marieke lag ik te slapen maar werd ik precies op het tijdstip (op de minuut) wakker toen de activatie begon. Energie spoot uit mijn handen en voeten en door mijn hele lichaam was veel energie te voelen. Na dit een tijdje gevoelt te hebben gaf ik mij weer over aan mijn slaap.
— Roos-Veerle, Amsterdam

Dragonfly activatie

Hoe werkt het?

De Dragon-Fly Activatie van PouwerHealth wordt éénmaal per maand geven, met volle maan. Dit omdat de intensiteit die nodig is voor deze activatie alleen tijdens volle maan beschikbaar is op aarde.

Één uur voor de maan vol is opent het portaal en 1 uur na volle maan sluit deze zich weer. In deze periode zal er veel energetische informatie in je systeem gedownload worden. Sommige mensen zullen dit direct waarnemen anderen niet, dit betekent echter niet dat er niks gebeurd! Je hoeft niks te doen tijdens deze activatie omdat het echte werk in de maanden erna plaatsvind. Een activatie is het aanzetten van het knopje, het planten van het zaadje. De komende maanden zul je merken dat je andere keuzes gaat maken in het leven om goed voor het zaadje te zorgen. Wellicht voel je je opeens aangetrokken tot kruiden of etherische oliën, ga je anders eten of voel je je aangetrokken tot bepaalde helingen zoals Reiki, yoga of familie opstellingen die zorgen dat je fysieke en energetische systeem ondersteund worden in het verzorgen van jouw nieuwe zaadje. Koester het en je-Zelf! Je intuïtie is je kostbaarste bezit.

wanneer?

Volle maan data 2019 en tijden:

  • 21 Maart 2019 (02:43)

  • 19 April 2019 (13:12)

  • 18 Mei 2019 (23:11)

  • 17 Juni 2019 (10:31)

  • 16 Juli 2019 (23:39)

  • 15 Augustus 2019 (14:31)

  • 14 September 2019 (06:35)

  • 13 Oktober 2019 (23:10)

  • 12 November 2019 (14:37)

  • 12 December 2019 (06:14)

Voor wie?

Voor iedereen die bezig is zijn of haar mannelijke en vrouwelijke energieën te balanceren en in een perfect evenwicht te krijgen. De activatie zal alle onderliggende patronen die in je DNA zitten HEEL DUIDELIJK naar je bewustzijn brengen waardoor vaak nog een half jaar lang onbewuste patronen aan het oppervlakte komen die je zelf op je eigen tempo mag omarmen en hiermee helen. Hiermee creëer je een nieuwe balans in jezelf die VEEL MEER ruimte geeft aan je innerlijke stem/intuïtie die vaak door de manier van opvoeding in onze maatschappij de kop in is gedrukt. We leven nu in een tijdperk waarin we allemaal weer terug mogen naar ons innerlijk vertrouwen, onze innerlijke stem, maar dat is lastig als je een ‘x’ aantal jaar is aangeleerd dat dit ‘fout’ is en deze stem geïnternaliseerd hebt in alle gedachtepatronen die we hebben. Hiermee blokkeren we de weg naar ons ultieme geluk, de pad van ons hart.

Kosten?

De Dragon-Fly activatie wordt uitgevoerd door de 12 lichtmeesters van de Pleiaden en vraagt om een energie overdracht van 350 euro als investering voor jezelf.

Wat weet jij al dat deze activatie voor jou mag betekenen? En hoe kan dit nóg beter uitwerken dan dat je ooit voor mogelijk had gehou