PouwerHealth helingen en coaching

Zoals jullie in het kopje “over Marieke” wellicht al gelezen hebben heb ik mijzelf mogen helen van Reuma, huiduitslag, Burnout (zware depressie) en verschillende andere lichamelijke klachten en heb een volledige transformatie mogen ondergaan van Wetenschapper en Apotheker uit de gezondheidszorg die jarenlang niet meer normaal kon lopen naar energetisch bewustzijnstherapeut en coach. Daarnaast heb ik in dit traject mij volledig mogen her-inneren wie ik werkelijk ben, wat ik kom doen op aarde en wat mijn talenten en krachten zijn.

Ik geloof dat iedereen met kleine aanpassingen in zijn leven veel meer zichzelf zou kunnen zijn en daardoor vrijer en gelukkiger door het leven kan gaan. Vaak zitten de beperkingen alleen maar in de manier, de visie, die je over bepaalde onderwerpen hebt en door deze om te polen ga je gelukkiger in het leven staan. Voor mij gaan coaching en heling hand in hand omdat jezelf genezen in mijn ogen ALLES te maken heeft met je bewustzijn verruimen, de leiding nemen over je eigen lijf en leven en de verantwoordelijkheid durven nemen voor alle veranderingen die hiervoor nodig zijn. Dit geldt zowel voor relaties, vriendschappen, werk, voeding maar voornamelijk alle gedachtes die we bewust en onbewust de hele dag door hebben. Ik help jou weer in je eigen kracht te gaan staan op alle vlakken in je leven: Emotioneel, fysiek en mentaal!

Om mijzelf te helen heb ik een omslag van bewustzijn ondergaan die je zou kunnen omschrijven als bergen verzettend. Hierin heb ik mij volledig uit het wetenschappelijke denken (terug) mogen brainwashen en heb van sjamanen in Peru, kruidenvrouwen in Ierland en Frankrijk, auralezeressen en vele anderen mogen leren en ervaren door ALLES zelf te ondergaan wat onze ‘mind’ en lichaam allemaal kan. Hoe KLEIN we denken in de gezondheidszorg in Europa en hoe beperkend dat is voor zowel arts als patiënt. Dat er ZOVEEL MEER mogelijk is dan we DENKEN en om mensen hiervan bewust te maken en mijn eigen ziekteproces met een gouden wimpel af te ronden heb ik in Oktober 2018 ongetraind een halve marathon gelopen die ik op magische wijze heb uitgelopen zonder een enkel pijntje (ook achteraf niet)!

Wel ben ik nog steeds een vrouw die wetenschappelijk is opgeleid en dus begrijpt hoe we in deze maatschappij denken, daarnaast bezit ik echter ook alle wijsheid over de ‘andere kant’ en deze twee werelden passen in mijn beleving perfect samen! Dit is een van de missies die ik heb, om mensen weer in contact te brengen met zichzelf. Al deze kennis pas ik nu toe tijdens mijn heling en coachingssessies en kijk er naar uit ook jou met jouw pad te mogen begeleiden!

Zie hier mijn filmpje:

Finish halve marathon 2018