20181116_154552.jpg

Welkom op PouwerHealth!

Marieke Pouw is de oprichter van PouwerHealth en leidt een fulltime internationale coaching, bewustwording en heling business waarin zij een grotere variëteit aan afstandstelingen, sjamanistische rituelen, workshops en reizen aanbiedt en daarnaast ook 1 op 1 PouwerSessies verzorgd voor cliënten. Daarnaast vind Marieke het superleuk om mensen te coachen over hoe men bewustzijnsverruiming niet alleen mentaal maar ook fysiek door kunt voeren in je dagelijkse leven door middel van gemakkelijke hands-on tips, etherische oliën, stenen en Pouwerproducten.

Marieke faciliteert het verschuiven en veranderen van blokkades en energie op mentaal, emotioneel en fysiek niveau maar werkt voornamelijk op het collectieve niveau van je onbewuste en heeft een team van 12 lichtmeesters van de Pleiaden die haar bijstaan in het veranderen van DNA van haar cliënten. Samen met hen fasciliteert zij 3 verschillende soorten activaties die zo diep doorwerken op zielsniveau dat ze minimaal 1 jaar nodig hebben om volledig tot bloei te komen.

Marieke is uniek in haar werk met voorouders en alle andere entiteiten die niet te zien zijn maar altijd bij en om ons heen zijn. Ze probeert dit onderwerp wat toch al snel wordt afgecijferd als ‘onzin’ weer volop in de aandacht te brengen! Zij is niet bang voor spoken, ondanks dat ze hier als kind al wel door getergd werd. Zij heeft deze angst om weten te zetten tot talent en kan iets wat de meeste mensen eng vinden met het grootste gemak ompolen naar het licht en jouw hierin bekrachtigen. Of het nu gaat om demonen of entiteiten in je hoofd en lijf die bijdragen aan verschillende ziektes of een kind wat niet alleen wil slapen (you know why..). Ze komen op zo ontzettend veel plekken voor en zijn zo een groot deel van onze alledag dat we vaak achteraf pas merken hoe licht en fijn een huis, winkel of kantoorpand kan zijn nadat deze schoon gemaakt is van oude energieën en entiteiten! Heb jij je weleens afgevraagd waarom er bij jou altijd ingebroken wordt en bij de buren nooit? Waarom die lekkages maar terug blijven komen of er altijd gekke dingen in een huis gebeuren? Entiteiten kunnen vaak niet meer met ons communiceren omdat we ons hier van jongs af aan voor afgesloten hebben, ze zullen echter om aandacht blijven vragen totdat ze deze krijgen.. Elektrische apparaten die knipperen, aan of uitgaan en alles wat te maken heeft met water zijn vaak hun enige manieren om contact met ons te krijgen. Wat mag een energetische reiniging van jouw huis, winkelpand of bedrijfspand gaan bijdragen voor jou, je medewerkers en familieleden?

Marieke is een gridworker en in haar ‘vrije tijd’ reist zij de wereld over om het 5D-Pouwergrid op aarde uit te breiden, helingen te doen voor moeder aarde, plekken op te zuiveren, op te laden en samen met de natuurwezens, haar team en lichtwezens deze weer aan verschillende sterrenstelsels in het universum te verbinden. Men zou kunnen zeggen, het ‘in ere herstellen’ van waar vele van deze plekken oorspronkelijk voor waren voordat deze informatie op aarde samen met de bijbehorende culturen en wijsheid op aarde ondergesneeuwd raakten. Dit doet zij niet alleen op het land maar ook als Divemaster in de zee overal ter wereld en verbind dit werk vaak met het opzuiveren van energetische lichamen van klanten.. Wat mag zo’n afstandsheling voor jouw leven betekenen?

Lees meer over Marieke en haar reis in dit leven onder ‘over Marieke’