Marieke Pouw, wie is dat nou?
 

 

Als ik mijzelf in 1 woord zou moeten neerzetten zou ik mijzelf omschrijven met het woord ‘transformerend’. Vanuit de Maya astrologie ben ik niet voor niks een ‘blue Solar storm’, op aarde gekomen om de energie te be-lichamen die alle illusies op aarde transformeert naar pure liefde. Om dit pad te kunnen begrijpen heb ik zelf VELE transformaties mogen ondergaan en heb mijzelf van 7 jaar lang als apotheker werkende in een ziekenhuis en phd student (gespecialiseerd in reumatoïde artritis) getransformeerd naar een reuma patiënt waarin ik meerdere jaren niet normaal kon lopen, alle medicijnen heb uitgeprobeerd die er waren totdat ik uiteindelijk voelde dat deze zo-genaamde ‘chronische aandoening’ eigenlijk symptomen waren van mijn lichaam dat smeekte om verandering van koers. In combinatie met een burn-out waarin ik meer dan voldoende tijd had om mijn hele ‘zijn’ te overdenken gooide ik het roer om!

Daarmee begon in 2015 mijn volgende transformatie, mijn pad naar de zelfgenezing. Na 3,5 jaar lang alles uitgeprobeerd te hebben wat er op medisch vlak beschikbaar was (onderzoeken, medicijnen, behandelingen) kreeg ik te horen dat ik er ‘maar mee moest leren leven’. Er ging een knopje om in mijn hoofd en dacht.. Hier stopt het! Er moet meer zijn dat dit.. Wat dat was dat wist ik niet, want daarmee komen we tijdens onze medische opleidingen niet in contact. Maar door deze intentie te zetten kwam ik op een magisch pad wat mij naar VELE verschillende landen heeft gebracht (Indonesië, Hawaii, Peru, Japan, Zwitserland, Frankrijk, Engeland, Ierland en Italië zijn slechts een klein deel) waarin ik schitterende lichtwerkers heb mogen ont-moeten die mij allemaal hun eigen puzzelstukje hebben geschonken in het pad van de zelfgenezing en het leren ont-wikkelen van wie ik ben.

In de 3D gebruiken we vele woorden om een beeld te schetsen van wie of wat iemand be-lichaamt. Een handjevol dingen waar ik achter mocht komen dat ik dat ‘ben’, of beter gezegd de energie die ik be-lichaam zijn: Alwetende Hogepriesteres, Sjamaan, Heler, Gridwerker, Apotheker, een schatje, kruidenvrouwtje, GEK op etherische oliën, kattenvrouwtje, medium, auralezen, channel en lichtwerker van de Pleiaden.

Uit dit hele rijtje zijn een aantal dingen waar mijn ziel heel erg gelukkig van wordt en waar ik achter ben gekomen, stiekem best wel heel erg goed in ben! Een van mijn allergrootste passies is reizen en de vrijheid mogen be-leven die dit universum te bieden heeft. Daarnaast vind ik het heerlijk om dit te combineren met het gridwerk en heling (voor aarde en mens) wat ik op verschillende ter wereld uit mag voeren. Hierbij reinig, activeer en heel ik verschillende plekken op aarde en bouw ik verschillende grids vanuit de intentie de 5D op aarde te manifesteren of ik gebruik dit netwerk om karmische heling toe te laten in het gridwerk van de lichtlichamen van mijn klanten. Ook gebruik ik deze techniek om mensen dieper te verbinden met hun eigen fysieke auralaag en de auralaag van moeder aarde. Wat dit precies voor jou kan betekenen is moeilijk uit te leggen in woorden maar is vaak iets waar je onbewust vanuit je ziel vanzelf naar mij toe geleid wordt voor heling, coaching, workshops of 1 van de reizen die ik organiseer. Pas achteraf kunnen we dan met ons menselijk bewustzijn plaatsen, of beter gezegd voelen, wat het nu precies was waardoor ons leven dieper en intenser is geworden.

Ook bezit mijn ziel over een schat aan informatie en ben ik direct verbonden met de akasha kronieken waar ik contact mee maak via de natuur en krachtplekken. Al deze informatie samen gebruik ik met liefde om mensen te coachen en te begeleiden in hun eigen pad van zelfgenezing of simpelweg bij het ‘upgraden’ van hun proces. Vandaar dat de slogan van Pouwerhealth - Upgrade your life is. Het pad van zelfgenezing loopt hand in hand met het pad van de zelf ont-wikkeling en in beide mag ik vaak belangrijke puzzelstukken aanreiken waardoor mensen vele levens kunnen overslaan in hun zoektocht.