Pouwer Sessie - Afstand

Kosten: € 175

Inhoud: 1 uur intuïtieve coaching, 1 uur healing op afstand

Bij een Pouwersessie op afstand ontmoeten wij elkaar online via het programma Zoom (gratis te downloaden op zoom.us). Hierin kunnen wij elkaar zien, vrij communiceren en neem ik het gesprek op zodat jij deze na kunt luisteren om de sessie nog dieper tot je onbewuste door te laten dringen.

Jij geeft aan wat je uit de sessie zou willen halen en/of ontvangen, waar jij eventueel ‘mee zit’ en wat je graag anders zou willen in je leven. Soms weet je niet wat je precies wilt, maar wordt je wel sterk aangetrokken naar PouwerHealth, dit is vaak jouw hogere zelf die weet dat ik de boodschap van jouw bewustzijn aan jou kan overbrengen zodat er onbewuste knelpunten verholpen kunnen worden. Hierin heb ik vaak helder contact met jou team (voorouders, engelen, natuurwezen etc.) en zij weten vaak erg goed waar de knelpunten zitten en wat jij er aan kunt doen om deze los te laten. Hierin ben ik in dienst van jouw ziel en je kan het dus zien als een heling van jezelf aan jezelf, hierin ben ik alleen de channel en geef de boodschappen door die in je bewustzijn mogen komen.

Omdat ik vaak in het buitenland zit krijg je jouw energie heling met speciale energie vanuit verschillende krachtplekken op aarde. Een afstandsheling is een heling die jij gewoon vanaf thuis kunt ontvangen, jij hoeft hier dus niks voor te doen en kunt na de sessie rustig in een luie stoel of op je bed plaatsnemen. Ik tune vanaf een afstand in op jouw energieveld. Waar stroomt de energie goed, minder goed of slecht? Vindt deze cliënt het prettig dat ik bij een moeilijker of makkelijker gebied begin met de heling? Ik maak belastte gebieden schoon en vanuit goed stromende gebieden breng ik energie naar de minder goed stromende gebieden, daarnaast voeg ik extra energie toe vanuit moeder aarde om minder goed stromende gebieden te revitaliseren en de trilling te verhogen. Dit heeft als toegevoegde waarde dat het shiften van bewustzijn veel sneller ook door het fysieke lichaam en zenuwstelsel verwerkt kan worden.


Pouwer Sessie - 1 op 1

Kosten: € 222

Als ik in Nederland ben is er ruimte voor persoonlijke helingen in Amsterdam. Een heling sessie duurt 1,5-2 uur en bestaat uit een kort gesprek waarin ik zoveel mogelijk informatie ontvang van jou en je ‘team’. Met team bedoel ik de entiteiten die ervoor gekozen hebben om jou in dit leven bij te staan met jouw levensmissie. Voorbeelden hiervan zijn, sterrenfamilies, wezens van licht, natuurwezens en eigenlijk altijd voorouders die mij alles kunnen vertellen over het DNA wat jij bij jou draag in dit leven. Daarna krijg je nog een energetische heling en zul je met verruimd bewustzijn naar huis gaan.

*Wil je jouw sessie bij jouw thuis ontvangen? Dat kan! In overleg kan ik voor € 0,19/km op locatie langskomen (minder dat 1 uur rijden) en € 0,25/km (meer dan 1 uur rijden). Daar bovenop worden nog parkeerkosten gerekend.


Energetisch reinigen van huizen, kantoren en winkelpanden

Kosten éénmalige scan op locatie: € 60,60 * (alleen aangeboden in combinatie met eerste grondige schoonmaak)

Kosten éérste grondige schoonmaak: € 444

kosten maandelijks reinigen: € 363/3 maanden

Sinds Januari 2019 biedt PouwerHealth ook aan om gebruik te maken van ons team wat werkt op het energetisch reinigen van winkels, land, kantoorpanden en huizen. Hierbij scan ik de energie en kijk waar eventueel verstoringen in de ruimte zitten, welke entiteiten ooit in de ruimte waren en nog steeds zijn die de tent nog steeds denken te runnen en andere zaken die energetisch verbeterd kunnen worden. Denk hierbij aan kinderen die niet goed slapen, land/huis wat niet verkocht wil worden, winkeldiefstal, kantoorpanden met ingeslagen ruiten, terugkomende verstoringen en de algehele sfeer in in een pand/huis.

Na een reiniging merk niet alleen jij/het gezin maar ook je personeel/visite/medewerkers een groot verschil in de 'energie' die er in de winkel, kantoor of huis hangt.  
Door een positieve energie in de ruimte te plaatsen zal dit ook grote positieve gevolgen hebben voor de gezondheid, psychische gesteldheid, manifestaties en werkprestaties.

Als laatste leggen we na de reiniging ook altijd een energetisch grid om het pand heen ter bescherming.

* Voor de éénmalige scan op locatie wordt € 0,19/km reiskosten en tijd gerekend indien het minder dat 1 uur rijden is en € 0,25/km bij meer dan 1 uur rijden. Daar bovenop worden nog parkeerkosten gerekend mits van toepassing.


Aardster Chakra Heling

kosten: € 777*

Deze heling vind plaats op afstand en hiervoor wordt 1 op 1 een afspraak gemaakt met jou zodat jij een rustig moment kunt nemen deze intense heling door je hele systeem te laten doorwerken.

*beschikbaar vanaf Mei 2019


Chinvat Brug Activatie

kosten: € 888*

Deze activatie vind plaats op afstand en hiervoor wordt 1 op 1 een afspraak gemaakt met jou zodat jij een rustig moment kunt nemen deze intense activatie door je hele systeem te laten doorwerken.

*beschikbaar vanaf Mei 2019

  • Alle prijzen zijn inclusief BTW (21%) en kunnen op factuur voor uw bedrijf toegezonden worden

  • PouwerHealth werkt met een vooraf betalen systeem: Na het bevestigen van de afspraak krijg je een e-mail met factuur en betaallink in je email box. Er kan natuurlijk altijd een afspraak verzet worden naar een andere dag of tijdstip zonder dat hier kosten aan verbonden zijn, mits 24 uur van tevoren. Afspraken die niet binnen 24 uur van tevoren worden afgezegd krijgen 10% vermindering in teruggave.