Wat mensen zeiden over Marieke Pouw:

 
Super dankbaar dat ik in contact ben gekomen met Marieke en haar prachtige (afstands) werk. Ik heb een aantal afstands healingen mogen ontvangen en ben elke keer weer verrast over de uitwerking en hoe diep het doorwerkt. Marieke’s healingen voelen als op maat gemaakt en zijn een enorme boost voor mijn bewustwordingsproces. Smaakt naar meer ! 💗💗
— Esther, Vlaardingen
Waar ik normaal gesproken altijd een mooi logisch verhaal klaar had staan wat iedereen accepteerde, prikte Marieke er meteen doorheen. Ze bracht me terug naar de essentie van mezelf en liet me erop vertrouwen dat ik krachtig genoeg ben om het pad van mijn hart te volgen. Mijn leven is 180 graden gedraaid (of in ieder geval mijn perceptie ervan) sinds ik bij Marieke ben geweest en ik ben eindelijk weer gelukkig met wat ik doe (nu op dit moment en niet misschien ooit in de toekomst). Daar bovenop is ze ook gewoon een ontzettend mooi mens!
— Caressa, Amsterdam
Als ik bij Marieke ben is alles mogelijk, en nog meer. Het is eigenlijk niet in woorden uit te leggen. Zij heeft me geholpen om op de allerbeste manier in het leven te staan. Heel praktisch, lekker makkelijk en supersnel. Zij is mijn coach en ik voel me veilig om over alles te praten wat ik maar wil. Zo dankbaar dat ze in mijn leven is gekomen.
— Annabel, Leiden
Marieke heeft mij geholpen om daadwerkelijk verandering in mijn leven te maken, in plaats van het te willen maar niet voor elkaar te krijgen. Ze is straightforward en zegt precies wat je moet horen om er ook naar te kunnen luisteren. Ik ben haar erg dankbaar!
— Savine, Amsterdam
I give thanks to ALL the magnificent people I’ve met while travelling this year.
Reminiscing on all the wonderful experiences I’ve been blessed to have. Out of all of them, this session was one of the highlights. (Marieke’s little helper is a true ascended Zen master).
The treatment I received this evening was so gentle, beautiful and powerful, that I walked home glowing and vibrating at a completely new resonance.
Simply: thank you, thank you, thank you
— Oluseyi, world nomad
 
“Je leven wordt nooit meer hetzelfde als je bij Marieke bent langs geweest. Ze geeft hele krachtige healings en energetische reinigingen en activaties. 100% de moeite waard om contact mee te maken.”
— Shayne, Amsterdam
“Heeft mijn leven veranderd in alle opzichten. Zeer unieke en toegewijde zorg en aandacht met veel passie en kennis geleverd. Het totale plaatje!”
— Marie, Almere
Marieke Pouw is een krachtige facilitator van het bewustzijn. Ze weet op een heel diep niveau wat mensen ziek maakt, wat mensen gezond maakt en wat genezing is in een menselijk lichaam. Bewustzijn is genezing. En een voering lichaam, geest en ziel ook! Ik ben dankbaar dat ik haar in mijn leven heb gehad en een spiegel ben in tijden dat ik er een nodig heb.

”je moet het zelf doen, maar alleen kan je het niet”
— Roos-Veerle Krijnen, Amsterdam